Laden...

Café Culinair

We hebben het concept Café Culinair nieuw leven ingeblazen. Café Culinair is een inspirerende, culinaire activiteit georganiseerd door de CCPL, voor alle leden van onze gezellige kookclub.

Onze volgende editie gaat plaatsvinden op woensdag 28 augustus. Dan ontdekken we het fascinerende verhaal achter Brouwerij De Klep en leren we meer over het brouwproces en hun visie op bier.

Tijdens de rondleiding vertelt Louis Klaassens hoe het verhaal van Brouwerij De Klep is begonnen. We beginnen bij Café De Klep en wandelen via het beeld van ‘t Paeterke (200 meter) naar de brouwerij.

In de brouwerij maken we kennis met de verschillende productiestappen, brouwerijen en de speciale band met de regio Noord-Limburg.

Vervolgens krijgen wij een kijkje achter de schermen en in de keuken bij Foodhall MOUT door Maurice Schuts, operationeel manager.

Wil je hier bij zijn? Geef je dan op via de mail die we op 24 juni hebben verstuurd. Geen mail gekregen, laat dit ons dan even weten.


Hieronder vindt u kleine fotoreportages van eerdere Café Culinair avonden. Laat u inspireren en hopelijk tot de volgende Café Culinair.April 2016 - Bezoek aan Clevers ijs- Alles over ijs maken

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×