Laden...

Procedures CCPL

Beste leden,

De specifieke procedures staan links op de site. De balangrijkste punten vindt je hieronder in een recente communicatie van onze voorzitter.

Regelmatig worden de volgende zaken onder de aandacht van het bestuur gebracht.

  • Handhaving rookbeleid. In de keuken (restaurant, bar en in de hal!) mag niet gerookt worden. Als je binnen komt en het stinkt naar rook dan is voor velen de eetlust al verdwenen. Roken dus graag alleen buiten.
  • Pannen Poetsen. Vuile en aangebrande pannen schoonmaken met de schuurspons, eventueel een schuurmiddel (niet de pannen met teflon laag). Pannen niet half schoongemaakt laten staan voor de volgende groep.
  • Afval in gesloten vuilniszakken naar de container brengen (niet in de papiercontainer!).
  • Kookwijn. Als er drank in een recept gebruikt wordt is het niet de bedoeling dat dit voor consumptie wordt gebruikt en de volgende groep een leeggedronken fles aantreft.
  • Keukenbestek hoort in de grijze bakken die op de werktafels staan.
  • Tafelbestek hoort in de servieskast … gesorteerd in de laden, er niet in gesmeten maar netjes ruggelings naast elkaar geplaatst.
  • Houdbaarheid van de producten. Kijk hiernaar, soms staat het product met de dichtstbijzijnde datum achteraan. Gebruik eerst de aangebroken producten. Maak niet meerdere flessen open: eigeel, eiwit, room, zuivel, enz.
  • Afwasmachine. Maak deze aan het eind van de kookavond schoon. Leeg laten lopen is niet voldoende, filters moeten schoongemaakt worden. Glaswerk in de glazenspoelmachine en daarna afdrogen.
  • Ingrediënten. Gebruik de ingrediënten uit de grijze kist die per kookgroep is neergezet. Neem geen ingrediënten uit kisten van anderen. Ontbreekt er iets vermeld dit op de barstaat. Verreken eventuele eigen inkopen, met bon, op de barstaat.

Belangrijk is dat je de keuken weer netjes achterlaat zodat een volgende kookgroep net zoveel plezier kan hebben als jij.

Over het algemeen gaat het allemaal goed en houdt iedereen zich wel aan deze afspraken. Bedenk je dat het voor de volgende groep niet leuk is als er tekorten zijn of als ze in een rommeltje terecht komen.

Bedankt voor jullie medewerking, we wensen jullie veel kookplezier.

Ger Helmes, Voorzitter

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×