Laden...

Diversen

Diversen C.C.P.L:

Sleutels:
Elke groep/chef van de groep heeft een sleutel van de cuisine evenals een alarmkey ontvangen.
Als sleutelgeld wordt € 50,- in rekening gebracht bij verlies en/óf diefstal.
Bij verlies en/óf diefstal dient onmiddellijk het bestuur geïnformeerd te worden. Alle schade door insluiping/toetreding tot de cuisine met dit sleutel+alarmkey vóór melding bij het bestuur, zijn voor rekening van de desbetreffende groep.

Alarminstallatie: (aug 2022)
Bij binnenkomst: De Verisure alarminstallatie wordt bediend door de alarm-key. Beweeg de alarmkey over het alarmkastje, er komt dan vanzelf een gesproken bericht: 'alarm uitgeschakeld'
Bij vertrek: beweeg de alarmkey over het alarmkastje, er komt weer een gesproken bericht: 'alarm ingeschakeld' Ga naar buiten en sluit de deur af.
Wat te doen bij alarm! Het alarmkastje zegt ******, jullie antwoorden ******, Alarminstallatie treedt ook in werking bij overmatige rookontwikkeling en zal met een gesproken bericht de mensen naar buiten begeleiden. Bij geen brand is maar bij overmatige rookontwikkeling, ramen en deuren openzetten en persoon via het alarmkastje te woord staan. Alarmkey gebruiken om te activeren.

Bij het verlaten van de cuisine dient het alarm ten alle tijden ingeschakeld te worden.

Gastkokers (algemeen):
Gastkokers zijn ten allen tijden welkom bij de CCPL !.
a) Bestaat een kookgroep uit minder dan 13 personen, dan mag een gastkoker twee maal gratis meekoken .
De chef meldt de betreffende gast (met naam) aan bij secretaris CCPL (John Biard), ccpl@ccpl.nl zodat er voldoende ingrediënten/vlees/vis aanwezig zijn.

b) Bestaat een kookgroep uit méér dan 13 personen, geldt eveneens het bovenstaande met dien verstande dat de reguliere couvertprijs in rekening wordt gebracht bij de groepsafrekening.
Dit alles om de groepsgrootte op peil te houden conform de op de jaarvergadering van de CCPL besloten statuten en besluiten.

December 2022
Bestuur CCPL Venlo

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×