Laden...

Receptuurcommissie

RECEPTUURCOMMISSIE

Onze vereniging heeft een receptuurcommissie die ervoor zorgt dat er elke maand een nieuw vijf-gangenmenu wordt samengesteld dat door alle groepen bereid wordt.

Wat doet de receptuurcommissie?

  • Maandelijkse recepturen: Zorgt voor een nieuw vijf-gangenmenu dat alle groepen die maand bereiden.
  • Vergaderingen: Komt drie tot vier keer per jaar bijeen om tijdig de conceptmenu’s samen te stellen.
  • Seizoensgebonden ingrediënten: Houdt rekening met seizoensgebonden groenten, vlees, vis, wild, etc.
  • Chefavond: Kookt en werkt de conceptmenu’s uit tijdens de chefavond voor toepassing in de kookgroepen van de CCPL.
  • Wijnsuggesties: Per menu worden enkele wijnen aanbevolen door de wijncommissie.
  • Presentatietips: Geeft suggesties (met foto’s) voor de presentatie van de gerechten op het bord.

Dankzij de inspanningen van de receptuurcommissie kunnen we genieten van gevarieerde, seizoensgebonden menu’s die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien.

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×