Laden...

Wijncommissie

Wijncommissie CCPL:

De wijncommissie van de CCPL bestaat uit enkele leden van de vereniging, die als doel hebben de vereniging te voorzien van goede wijnen voor een redelijke prijs.
De wijncie beheert de wijnvoorraad en zorgt dat deze op peil blijft. De wijncie zorgt er ook voor dat tijdig de nieuwe receptuur bij de wijnleveranciers komt zodat deze een passende wijn van de maand erbij kan presenteren.
Deze wijn van de maand dient beknopt omschreven te worden en bij de receptuur gevoegd te worden zodat elk lid van de vereniging dit als informatie ter beschikking krijgt.
Elke kookgroep kan zelf kiezen óf zij de wijn van de maand neemt óf liever wijn uit onze voorraad drinkt.
De voorraad van de CCPL staat in een wijntabel beschreven welke op de balie ter inzage ligt. De wijnen worden bij naam genoemd, zijn voorzien van een prijs en liggen genummerd per vak in onze gekoelde wijnruimte.

De wijncie houdt 1 á 2 maal per jaar een wijnproefavond om de voorraad door te lichten/te veranderen.
Zó bouwt zich een evenwichtige wijnvariatie op in onze wijnruimte, zodat er voor eenieder in onze vereniging een waardige fles wijn aanwezig is die optimaal bij de receptuur én zijn/haar smaak past .

De wijnen liggen per vak in twee rijen op elkaar zodat men een goed overzicht heeft.
Wijn- en drankbestellingen worden door één persoon van de wijncommissie gedaan en verzorgt.

Juli 2016

Bestuur CCPL Venlo

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×