Laden...

Wijncommissie

Wijncommissie & informatie

Doelstelling wijncommissie
De doelstelling van de wijncommissie is om onze maandmenu’s te voorzien van bijpassende wijnen. Ook worden met regelmaat nieuwe interessante wijnen aangeboden.

Leden:
Peter Lommen
Hans Driessen
Jan Hegger
Ger Helmes a.i


Wijn informatie

Proeven is voelen met je mond en neus. Zout of zuur voel je nadrukkelijk in je mond. De mond trekt samen. Bitters maken de mond droog. Zoet kan heel ontspannend werken.

Welke wijn bij welk gerecht? Een veel gestelde vraag, een eeuwig dilemma want een ieder ervaart smaak als een persoonlijk iets Klik op onderstaande link om hier alles over te kunnen lezen

Wijn en Spijs

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×