Januari 2025, Vis en meer...
We starten het nieuwe jaar met een heerlijk menu in het thema "Vis en meer". Geniet van een frisse pokébowl met tonijn als amuse, gevolgd
We starten het nieuwe jaar met een heerlijk menu in het thema "Vis en meer". Geniet van een frisse pokébowl met tonijn als amuse, gevolgd
Ons decembermenu luidt feestelijk het nieuwe jaar in met het thema Happy Ending! We starten met een romig Tom Kha Kai-soepje, gevolgd door een verfijnde
Het novembermenu betekent zoals elk jaar het kerstmenu, zodat iedereen de gerechten tijdens de feestdagen thuis nogmaals kan bereiden. We starten met een amuse van
Deze maand duiken we in het thema "Wilde Weken". Onze amuse is mousse van kwartel met pruimencompote. Gevolgd door een voorgerecht van zachtegegaarde prei met
In september serveren we een verrukkelijk herfstmenu. We starten met een amuse van mousse van blauwe kaas met gebakken peer en notencrunch, gevolgd door een
Het "zinderende zomer" menu start met een amuse, "Garnalencarpaccio met koriander en passievruchten ". Vervolgens een Oosters georiënteerd voorgerecht, "Tataki van runder bavette met Aziatische
De zomer in de bol! Dat hebben we allemaal na deze langdurige regenperiode.
Ons juli menu is Spaans georiënteerd en we starten met een amuse
We gaan op de Siciliaanse toer deze maand. De amuse is een "Caponata" en het voorgerecht is een "Arancini", gevulde en gefrituurde risottoballetjes. De soep
Bij de CCPL is de maand mei traditioneel het aspergemenu. Dus ook nu weer!
Ons eerste gerecht is een "terrine van groene asperges met
Het april 2024 menu met als thema "nieuwe oogst".
We starten met een zijdezachte amuse van bloemkoolcrème met gebakken spekjes. Het 1e voorgerecht zijn "pittige
Het maartmenu staat bij ons in het teken van het vrolijke voorjaar. Een overheerlijk en verrassend vijfgangen menu. We starten met een knapperig wontondeeg met
Ons februari menu, met als thema “après ski, van de koude piste naar warm India!”, is een 5 gangen menu uit India.
We
Het eerste menu van het nieuwe jaar, 2024.
Het thema voor deze maand is "winterkost".
We starten met een amuse: "makreel- en avocadomousse" wat gepresenteerd
December 2023, gezond het jaar uit!
De laatste maand van dit jaar beginnen we met een amuse, "tartelette met tonijntartaar en gerookte mayonaise". Het voorgerecht
Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser