
Juni 2023, Kunst & Kunde
Na het uitbundige jubileummenu in mei, zijn we terug in de maandelijkse werkelijkheid, met een menu dat als thema heeft 'Kunst & Kunde'. De 'Kunst
Na het uitbundige jubileummenu in mei, zijn we terug in de maandelijkse werkelijkheid, met een menu dat als thema heeft 'Kunst & Kunde'. De 'Kunst
40 jaar CCPL, 1983 – 2023 Jubileummenu ! Amuse: Bonbon van geitenkaas, chocolade en biet.
We beginnen onze feestmaand met een verrukkelijk hapje, smeuïg
April 2023 - Gans (en) Anders. De amuse, "coquilles in saffraan saus op een bedje van gestoomde prei", is onze smaakvolle starter van het nieuwe
Maart 2023,
Vorige week zongen we nog: “Nog efkes en dan zit alweer de linte in de lôch”.
Laat dat nu net het
Het februarimenu, een culinaire reis door Europa.
We starten in Spanje met ' Spaanse Serranoham kroketjes'
Serranoham is een van de meest populaire
CCPL-Venlo wenst jullie een mooi, gezond en culinair 2023.
Het begin van dit nieuw jaar starten we met een culinaire reis naar Thailand.
In Thailand
De laatste maand van het jaar breekt aan. Ons kerstmenu hadden we in november, maar het decembermenu mag er ook wezen. "Classic with a twist"
Het is de traditie bij de CCPL dat het novembermenu in het teken staat van Kerstmis.
Onder het motto van 'Wonderful Christmas Time' genieten we
Oktober 2022 met als thema ' Culinair Oktoberfest' is een een culinair feestje.
De amuse een 'steak tartare van tomaat' is een kleurig vegetarisch gerechtje
Herfst Heerlijkheden! Het thema voor deze septembermaand.
De heerlijkheden starten met een amusehapje van gerookte makreel, cranberry, gember en limoen op toast. Vervolgens het voorgerecht
Traditioneel staat er in augustus een land of streek als thema op het menu. Voor dit jaar reizen we per boot af naar Venetië en
'Zin in lekkers' het thema voor de maand juli. De naam zegt het al!
Heel veel lekkers.
We starten met een amuse van coquilles
Summertime is ons thema voor de maand juni. Zomerse gerechten met een amuse met peer en een mousse van roquefort en hazelnoten.
Het voorgerecht
De meimaand staat traditioneel voor 'Asperges".
We starten met 3 kleine amuses: Aspergetartaar, een gebakken asperge, met daarbij een koud aspergesoepje.
Als voorgerecht
Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser