
Augustus 2022 'Cichèti di Venesia'
Traditioneel staat er in augustus een land of streek als thema op het menu. Voor dit jaar reizen we per boot af naar Venetië en
Traditioneel staat er in augustus een land of streek als thema op het menu. Voor dit jaar reizen we per boot af naar Venetië en
'Zin in lekkers' het thema voor de maand juli. De naam zegt het al!
Heel veel lekkers.
We starten met een amuse van coquilles
Summertime is ons thema voor de maand juni. Zomerse gerechten met een amuse met peer en een mousse van roquefort en hazelnoten.
Het voorgerecht
De meimaand staat traditioneel voor 'Asperges".
We starten met 3 kleine amuses: Aspergetartaar, een gebakken asperge, met daarbij een koud aspergesoepje.
Als voorgerecht
Voor het April 2022 menu gaan we naar het midden-oosten met als thema '1001 nachten'. We starten met een 'Kibbeh met amandel en bulgurkorst'
Hierbij het maart menu, oorspronkelijk thema was 'Hello Winter, omdat dit menu oorspronkelijk bedoeld was voor de maand januari. Nu is het thema 'Hello Spring'
Spicey Winter
Kerst-Menu 2021
Out of the box
Speciaal Bier
Kip(pig)
Zinderende Zomer
Surf & Turf
't Kerstmenu van 2020!
Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser