Laden...
Januari 2024, Winterkost

Januari 2024, Winterkost

Het eerste menu van het nieuwe jaar, 2024.Het thema voor deze maand is "winterkost".We starten met een amuse: "makreel- en avocadomousse" wat gepresenteerd word in een glaasje. Het voorgerecht is een "pompoenpasteitje met parmezaansekaas" in een zelf gemaakt pasteitje van bladerdeeg. Het tussengerecht: "gepaneerd ei met sesam, bloemkoolmousseline en kastanjechampignons".Ons hoofdgerecht bestaat uit een "mediterraanse stamppot met varkenshaas en een heerlijke mosterdsaus".We sluiten het januari menu af met "appel-peertaartje met kaneelijs"Wij wensen jullie een culinair en voorspoedig 2024! CCPL-VenloReceptuur- en wijncommissie

Amuse Jan 2024
Voorgerecht 2024
Tussengerecht Jan 2024
Hoofdgerecht Jan 2024
Nagerecht Jan 2024

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×