Laden...
Mei 2023, Anniversary!!  CCPL 40 jaar

Mei 2023, Anniversary!! CCPL 40 jaar

40 jaar CCPL, 1983 – 2023 Jubileummenu ! Amuse: Bonbon van geitenkaas, chocolade en biet.We beginnen onze feestmaand met een verrukkelijk hapje, smeuïg en zacht. Kaas en chocolade is een bijzondere, niettemin klassieke smaakcombinatie. Het kan om verschillende kazen gaan en diverse soorten chocolade, maar geitenkaas met zachte witte chocolade is de perfecte combinatie Dit is nu vandaag het begin van het jubileummenu. Voorgerecht: Nestje van spaghetti met een saus van eendenlever en bospaddenstoelen en truffel Wat is er mooier in een jubileummenu dan verse spaghetti met truffel? Een prachtig gerecht uit de Italiaans keuken, een toppunt van simpelheid en smaak. In het voorgerecht van deze maand geven eendenlever en bospaddenstoelen de pasta nog een extra cachet. Het geheel wordt afgemaakt met geschaafde truffel Tussengerecht: Uienmartini met een schuim van Comté en croutons Het zoete van de ui combineert feilloos met het hartige van de comté kaas en de croutons zorgen voor de bite. De sojasaus in dit gerecht is de band met de oosterse keuken Voorgerecht 2: Gepocheerd ei op asperges met paddenstoelen en aardappelcrème In ons 2e voorgerecht een gepocheerd ei, met het eigeel vloeibaar als vloeibaar goud op aardappelcrème. Vergezeld met groene asperges en bospadden-stoelen. Hoofdgerecht: Boeket van asperges met zalm Tradities zijn er om in ere te houden: zo heeft het CCPL- menu in mei altijd meerdere aspergerechten. Het hoofdgerecht is een boeket van asperges met zalm, een culinaire traktatie, een festijn voor de smaak. Bij dit boeket van asperges met zalm marineren we de zalm en koken de marinade in tot een glazuur. De roosjes van gekookte ham, de kwarteleitjes en de gebakken schijfjes van de aardappeltjes vormen het boeket. Nagerecht: Paris-Brest We sluiten het feestmenu af met een Franse delicatesse. Een feest voor de smaakpapillen, een ware finesse. Een knapperig deeg, licht en luchtig, gevuld met pralinécrème, een smaakvolle reis. Een ringvormig gebak, elegant en chic, als een eerbetoon aan de wielerrace, zo’n oude prijs. Het dessert Paris-Brest heeft alles te maken met de gelijknamige wielerklassieker. Deze wedstrijd vond het eerst plaats in 1891 en telt 1200 kilometers, want de renners moeten ook nog terugfietsen. Het volledige menu staat op onze website, www.ccpl.nlWij wensen jullie veel kookplezier met dit smakelijk jubileum menu!

CCPL partners

© CCPL - Design: Qubuz - Website: Bureau van de Meester

Uw internet browser is verouderd!

Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser

×