November staat traditioneel in het teken van Kerstmis. We hebben een 6 gangen menu samengesteld. We starten met een amuse van verse truffelravioli, ravioli wordt vers gemaakt en gevuld met een vulling van ricotta, truffeltapenade en een eidooier. Ons voorgerecht: gebakken coquilles met daarbij een pastinakenpuree, in PX Sherry gewelde rozijnen, gefrituurde pastinaken-slierten en hazelnootboter. De soep is een wildbouillon met reepjes duif en brunoises van pomodori tomaat. Het hoofdgerecht bestaat uit eendenborst met gepofte pompoenpitten, minibieten, een bietencrème met daarbij een aardappelpureetje. Hierna serveren we een kaasplankje met roodkorstkaas, blauwschimmelkaas, bierkaas, witte druiven, dadelbrood en walnoten. Ons nagerecht is een gestoofde peer met een namelaka (is een Japanse chocolade mousse), hazelnootcrumble en roomijs van gezouten karamel. Eet smakelijk.
Voor een volledig juiste ervaring van onze en andere websites is het aan te raden uw browser te updaten. Update nu uw browser